Луната е в знак Стрелец до 14:07ч на 15 март  В

...
Луната е в знак Стрелец до 14:07ч на 15 март 
В
Коментари Харесай

Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония

Луната е в символ Стрелец до 14:07ч на 15 март 

В дните на Стрелеца нормално се стремим към непоклатимост. Склонни сме да бъдем по-изпълнителни към рекомендации. Информацията се усвоява по-добре. През този интервал всеки желае да бъде специфичен, значим и нужен. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания. По това време престъпността внезапно понижава.

В интервала, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат потребност от разпределяне, а това време е идеално за вървене на масаж. По-добре е да отмените всички процедури, свързани с кръвопреливане за този интервал. Ако спортувате, тогава не би трябвало да натоварвате прекомерно доста коленете си.

Когато Луната е намаляваща в Стрелец, не се предлага да се върви на туризъм и като цяло дългите разходки не се предлагат. Нежелателно е да се върви на дълги дистанции. Ще се уморите задоволително бързо, само че няма да получите наслаждение от пътуването.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

Лунен календар: 22 лунен ден стартира от 01:08ч на 14 март до 02:20ч на 15 март

Това е специфичен ден. Абсолютно съвършен за творчество и съзидание, за духовни практики и работа върху себе си, отличен интервал за всеки, който се развива и търси по-добър път. Денят, в който духовният и материалният свят влизат в положение на идеален баланс и естетика. Неговият знак е Ганеша, слон или свещена книга.

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично. 

Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. 

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.

Целият 22 лунен ден може да се назова сполучлив и благополучен: малко евентуално е неприятен шанс или неприятни вести да дойдат в този ден.

Не бива да прекарвате 22-ия лунен ден в мързел и бездейност. Неговата характерност непосредствено демонстрира, че в случай че лежите на дивана или вършиме нещо безсмислено, тогава силата на луната ще се обърне против вас. Следващият месец няма да даде плод, колкото и да се пробвате, а резултатите, които към този момент са се появили, могат да се срутен. Бъдете дейни и направете нещо положително и значимо за живота си през днешния ден!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР